Uutiset

Essi Hostikka on uusi kuljettajakoulutusten tuotepäällikkö

Essi Hostikka

Nimitysuutinen

Volvo ja Renault Trucks maahantuontiyhtiö Volvo Finland Ab vahvistaa kuorma-autojen kuljettajakoulutusten laadukasta tarjontaa, ja on valinnut Essi Hostikan kuljettajakoulutusten tuotepäälliköksi 1.8.2024 alkaen.

Aikaisemmin kuljettajakoulutuksista vastannut Teemu Hämäläinen siirtyi uusiin tehtäviin talon sisällä. Essi Hostikka on toiminut ammatillisena opettajana logistiikka-alalla, sekä yhdistelmäajoneuvon kuljettajana. Essi raportoi tehtävässään maahantuontiyhtiö Volvo Finland Ab:n palvelutuotepäällikkö John Ehrstedtille. 

“Essin tausta tuo mukanaan vahvaa osaamista ja käytännön kokemusta kuljettajakoulutusten edelleen kehittämiseen. Essin monipuolinen kokemus tukee koulutustemme tavoitteita, tarjoten asiakkaillemme entistä parempia ja ajantasaisempia koulutusratkaisuja,” John Ehrstedt kertoo. 

Volvo Finland -verkoston järjestämät kuljettajakoulutukset tunnetaan korkeasta laadustaan. Koulutukset ovat suunniteltu parantamaan kuljettajien turvallisuutta, ajoneuvojen käyttöikää ja polttoainetehokkuutta. 

“Volvon järjestämät koulutukset erottuvat edukseen kokonaisvaltaisen lähestymistapansa ansiosta. Ne eivät keskity ainoastaan kuljettajien tekniseen osaamiseen, vaan tarjoavat myös syvällistä ymmärrystä ajoneuvojen optimaalisesta käytöstä, turvallisuudesta ja ympäristövaikutuksista. Tämä takaa, että kuljettajat voivat hyödyntää ajoneuvojaan mahdollisimman tehokkaasti ja vastuullisesti, mikä lopulta johtaa parempiin tuloksiin koko yritykselle,” Essi Hostikka sanoo. 

Lue lisää Volvo Finland Ab:n järjestämistä kuljettajakoulutuksista, avoimista ja räätälöidyistä koulutusmahdollisuuksista: https://www.volvotrucks.fi/kuljettajakoulutus

 Volvo Finland Ab

Volvo Finland Ab on Volvo Group -konsernin suomalainen tytäryhtiö, joka vastaa Volvo kuorma- ja linja-autojen sekä Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen maahantuonnista, myynnistä ja huolloista. Volvo Finland Ab:n omistamat Volvo Truck Centerit toimivat 10 eri paikkakunnalla. Volvo Finlandissa työskentelee yhteensä noin 500 henkilöä. 

Set canonical URL
Off