Uutiset

Volvo Truck Center Porvoo saa uudet toimitilat

VTC Porvoo

Volvo Truck Center Porvoo siirtyy uusiin, nykyaikaisiin toimitiloihin loppuvuodesta 2025. Muutto on osa Volvo Finland Ab:n jatkuvaa sitoutumista parantaa asiakaspalvelua ja tarjota henkilöstölle entistä turvallisempi ja viihtyisämpi työympäristö.

Volvo Truck Center Porvoon toimipisteessä on Volvo- ja Renault Trucks -kuorma-automyynti, huoltokorjaamon asiakaspalvelutilat, kattavat varaosapalvelut sekä huoltokorjaamo.

Uudet tilat Kuninkaanportin alueella Uusi Volvo Truck Center Porvoon toimipiste tulee sijaitsemaan Kuninkaanportin alueella, osoitteessa Harabackankatu 12. Kuninkaanportin alue valikoitui sijainniksi erinomaisen saavutettavuutensa ansiosta, mikä parantaa entisestään asiakaspalvelun tasoa ja helpottaa raskaan liikenteen pääsyä huoltokorjaamoon.

”Muutto uusiin tiloihin on merkittävä askel Volvo Truck Center Porvoon toiminnan kehittämisessä. Uudet tilat on suunniteltu erityisesti suurempia ajoneuvoja varten, mikä mahdollistaa tehokkaamman ja laadukkaamman palvelun. Olemme jo pitkään panostaneet työturvallisuuteen ja -viihtyvyyteen ja kehittäneet toimintaa koko organisaation voimin. Uuden kiinteistön myötä myös Porvoossa on helpompaa työskennellä turvallisesti ja sujuvasti,” Volvo Finland Ab:n kehitysjohtaja Jussi Ruokonen kertoo. 

Modernit tilat Porvooseen

Uusi huoltokorjaamo on pinta-alaltaan 2170 m² ja tontti käsittää yhteensä 1,3 hehtaaria. Rakennukseen tulee neljä 36 metriä pitkää läpiajettavaa huoltopaikkaa, diagnostiikkapaikka sekä pesuhalli, johon etsitään parhaillaan toimijaa. Tilat on suunniteltu vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin, kuten sähkö- ja kaasuajoneuvojen huoltoon ja ylläpitoon. 

Rakennus on suunniteltu energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys edellä. Kiinteistö käyttää 100 % uusiutuvaa tuulisähköä ja vihreää kaukolämpöä. Lisäksi huoltokorjaamon lattialämmitys ja LED-valaistus takaavat sekä mukavuuden että energiansäästön. Kaikki kiinteistössä syntyvät jätteet käsitellään asianmukaisesti kierrätyksen ja jätehuoltoyhtiöiden kanssa. 

Projektin eteneminen

Rakennustyöt alkavat syyskuussa 2024. Rakennuslupa hankkeelle myönnettiin elokuussa 2024. Projektin rakennuttajana ja vuokranantajana toimii Baggerla Oy. Pitkäaikainen vuokrasopimus takaa Volvo Truck Center Porvoon sitoutumisen alueen talouskehitykseen ja asiakkaiden palvelemiseen entistä paremmin. 

"Muutto uusiin tiloihin on meille merkittävä investointi ja osoitus siitä, että haluamme kehittää palvelujamme Porvoossa ja sen lähialueilla. Uudet tilat tarjoavat erinomaiset puitteet niin asiakkaillemme kuin henkilöstöllemme, ja ne tukevat Volvon arvoja kestävyydestä, turvallisuudesta ja tehokkuudesta," Volvo Truck Center Porvoon huoltopäällikkö Mika Savolainen sanoo.

Seuraa hankkeen etenemistä verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. www.volvotruckcenter.fi/porvoo

Automyynti Jaakko Pitkäranta ja Antti Larte, katso yhteystiedot: www.renault-trucks.fi/yhteystiedot 

Volvo Finland Ab: Volvo Truck Center Volvo Finland Ab on Volvo Group -konsernin suomalainen tytäryhtiö, joka vastaa Volvo kuorma- ja linja-autojen sekä Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen maahantuonnista, myynnistä ja huolloista. Volvo Finland Ab:n omistamat Volvo Truck Centerit toimivat 10 eri paikkakunnalla. Volvo Finlandissa työskentelee yhteensä noin 500 henkilöä.  

 

Set canonical URL
Off